Bezoek van broeder Alois van Taizé aan het Europees Parlement

IMG_0450.jpg
Peter van dalen_profielfoto
Door Peter van Dalen op 22 januari 2020 om 09:52

Bezoek van broeder Alois van Taizé aan het Europees Parlement

De leidende geestelijke van Taizé, broeder Alois, kwam vanmorgen naar het Europees Parlement om een gebedsbijeenkomst te leiden.

Europarlementariër Peter van Dalen (ChristenUnie): In het Europees Parlement organiseren we iedere Straatsburgweek een gebedsontbijt met collega´s en predikanten uit die stad en omgeving. In het kader van de “Gebedsweek voor de eenheid van de christenen” hebben we vandaag in het Europees Parlement te Brussel ook een speciale gebedsbijeenkomst gehouden. Dit werd geleid door de prior van de Taizé-gemeenschap, broeder Alois. Het was zeer inspirerend samen met deze geestelijke te bidden en te mediteren.

IMG_0447.jpg IMG_0438.jpgIMG_0450.jpgIMG_0446.jpg