Campagnebus maandag 25 mei in Zeeland

campagnebus 3vrijdag 22 mei 2009 16:15

Maandag 25 mei zijn lijsttrekker Peter van Dalen en Europarlementariër Bas Belder op verkiezingscampagne in de provincie Zeeland. Overdag bezoeken de Europese kandidaten van ChristenUnie SGP bedrijven in Yerseke, Kruiningen en de markt van Goes.

“Campagnevoeren is mensen ontmoeten én kijken naar wat er goed en fout gaat in dit Europese land”, aldus Van Dalen. Het bezoek aan de provincie loopt uit op een ‘interactieve’ campagneavond in Hotel Goes te Goes. Daar treden, naast de lijsttrekker, ondermeer de Veerse wethouder Jaap Melse, de Tweede Kamerleden Bas van der Vlies en Joël Voordewind op.

Werkbezoeken Yerseke en Kruiningen

Maandag vanaf half twaalf bezoeken Van Dalen, Belder en de andere kandidaat-Europarlementariërs de Mosselsector te Yerseke. De Europese kandidaten realiseren zich terdege dat de mosselkwekers het niet makkelijk hebben op dit moment.

Na dit bezoek, vertrekt de campagnebus naar het centrum Goes om daar op de Grote markt in gesprek te gaan met kiezers tussen half drie en half vier. Waarna om vier uur ’s middags een werkbezoek volgt aan ZUVER, de koepelorganisatie van uitentelers te Kruiningen.

Campagneavond Goes
’s Avonds is er een ‘interactieve’ campagnebijeenkomst met leden en kiezers in Hotel Goes te Goes. De avond is voor iedereen vrij toegankelijk, het programma begint om kwart voor acht en duurt tot omstreeks half tien. Om half negen gaan lijsttrekker Peter van Dalen, kandidaat-europarlementariër Marcel de Haas in debat met het publiek. Om negen uur is Tweede Kamerlid Bas van der Vlies aan het woord over Europa. Waarna Van Dalen de avond afsluit met zijn ‘Samenwerking Ja, Superstaat Nee’-speech.

 

Meer informatie over de verkiezingscampagne is te lezen via: www.petervandalen.eu en www.basbelder.eu

 

 

« Terug