Stemwijzer: Ik kies voor ChristenUnie SGP!

maandag 27 april 2009 08:50

Vrijdagmorgen 24 april: alle Europese lijsttrekkers in een zaal bijeen boven het Haagse café Dudok. Te gast bij het Instituut voor Publiek en Politiek. Het IPP heeft een stemwijzer gemaakt voor de komende Europese verkiezingen : www.stemwijzer.nl. Die stemwijzer hebben wij als eersten uitgeprobeerd. Onder het wakend oog van de massaal aanwezig pers vulde ieder van de zestien aanwezige lijsttrekkers de lijst van 30 vragen in.

De keuze is ‘eens', ‘oneens' of ‘geen van beide ‘. Daarna kun je bepaalde vragen nog extra gewicht geven.

Vrijwel alle lijsttrekkers kwamen bij hun eigen lijst uit. De meeste collega's kwamen daar redelijk goed tot vrijwel volledig op uit. Voor mij bleek dat ik volledig uitkwam bij de standpunten van onze lijst. Nu is dus openbaar vastgesteld dat de Europese standpunten van het gezamenlijke verkiezingsprogramma van ChristenUnie-SGP goed tussen m'n oren zitten. En daar mag u op rekenen! Ik gà er voor!

Mocht u er zelf nog niet uit zijn wat u gaat stemmen op 4 juni - ik kan het me eigenlijk niet voorstellen, maar vooruit - ga dan naar de website van stemwijzer en laat u helpen. Of verrassen !

vul zelf de stemwijzer in op www.stemwijzer.nl

« Terug

Reacties op 'Stemwijzer: Ik kies voor ChristenUnie SGP!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.