1 juni congres toekomst Europa

grondrechten eudonderdag 10 mei 2007 11:17

Waar willen we naar toe met Europa? Een belangrijke vraag sinds de grondwet in twee lidstaten is afgewezen. Het ‘nee’ klonk duidelijk maar wat willen we dan wel? Hoe groot moet de Europese Unie worden; waar moet de EU zich mee bezig houden en waarmee niet; wat voor verdrag moet de EU krijgen?

De eurofractie ChristenUnie-SGP organiseert op 1 juni een congres in het Hotel New York te Rotterdam. Hier zullen we discussiëren over de toekomst van ons continent. Dit gebeurt aan de hand van de brochure ‘Verder zien, Uitzicht op een nieuw Europees verdrag’. In deze brochure geeft de fractie een helder en constructief antwoord op hoe we nu verder moeten met Europa. Na de presentatie volgt er een debat over Europa. Het congres vindt ’s ochtends plaats van 9.00 – 12.00 uur. Aansluitend is er een lunch.

U kunt hier bij zijn!

Om in aanmerking te komen voor kaarten kunt u een e-mail sturen naar secretariaat@eurofractie.nl. Onder vermelding van uw naam, adres, beroep of studie. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus wacht niet te lang.

« Terug

Reacties op '1 juni congres toekomst Europa'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.